Är du på jakt efter en speldator? Då har du tur. Speldatorer är ett måste för alla seriösa spelare. De erbjuder den kraft och prestanda som du behöver för att kunna njuta av de senaste spelen på bästa sätt.  Här nedan så har vi listat 5 olika gaming-datorer som varierar i priser . Oavsett vilken budget du har, hittar du ett bra alternativ nedan.

1. Corsair One PRO

Corsair One PRO är en bra speldator för alla som har en budget. Den erbjuder bra prestanda för priset och kommer med en mängd olika funktioner som är perfekta för gamers. Några av dess bästa funktioner är bland annat dess vätskekylda CPU och GTX 1080-grafikkort. Corsair One PRO är också extremt kompakt, vilket gör den perfekt för spelare som vill ha en kraftfull dator som inte tar mycket plats.

2. Lenovo IdeaCentre Y900

Lenovo IdeaCentre Y900 är en annan bra speldator för dig som har en budget. Den erbjuder bra prestanda och funktioner för priset och är perfekt för spelare som vill ha en kraftfull maskin utan att bryta banken. Några av de bästa egenskaperna är GTX 1070-grafikkortet och Intel Core i7700-processorn.

Lenovo IdeaCentre Y900 är också mycket kompakt, vilket gör den perfekt för spelare som vill ha en kraftfull dator som inte tar mycket plats.

2. Razer Blade Stealth

Om du letar efter en speldator som är tunn och lätt är Razer Blade Stealth ett utmärkt alternativ. Även om den inte är lika kraftfull som några av de andra speldatorerna på den här listan erbjuder den ändå bra prestanda och funktioner för priset.

Den har också en mycket snygg design, vilket gör den perfekt för spelare som vill ha en speldator som inte ser ut som en traditionell speldator.

3. HP Omen

HP Omen är ett utmärkt alternativ för spelare som vill ha en speldator med bra prestanda och funktioner. Den levereras med en mängd olika funktioner som är perfekta för spelare, bland annat ett GTX 1070-grafikkort och en Intel Core i7700-processor. Den har också en mycket elegant design, vilket gör den perfekt för spelare som vill ha en speldator som inte ser ut som en traditionell speldator.

hp speldator

4. ASUS ROG Strix GL503GE-DS74

ASUS ROG Strix GL503GE-DS74 är ett utmärkt alternativ för spelare som vill ha en speldator med bra prestanda och funktioner. Den levereras med en mängd olika funktioner som är perfekta för spelare, bland annat ett GTX 1070-grafikkort och en Intel Core i7700-processor.

Den är också mer kompakt, tystare och svalare än en vanlig stationär dator för spel. Den har en vacker design som gör den idealisk för spelare som inte vill att deras dator ska se ut som en vanlig speldator.

5. Dell Inspiron 15 7577

Dell Inspiron 15 7577 är ett utmärkt alternativ för spelare som vill ha en speldator med bra prestanda och funktioner. Den levereras med en mängd funktioner som är perfekta för spelare, bland annat ett GTX 1070-grafikkort och en Intel Core i7700-processor.

Den är också mer kompakt, tystare och svalare än en typisk stationär speldator. Den har en vacker design som gör den idealisk för gamers som inte vill att deras dator ska se ut som en vanlig gamingdator.

Alla speldatorer på den här listan har bra prestanda och funktioner. Så om du letar efter en bra speldator som passar alla budgetar är något av dessa alternativ ett bra val.