Här är den ultimata telefonen för gamers. Den är smidigare, skarpare och snabbare än många andra som finns på marknaden. Skärmen på denna telefon har UltraMotion-teknologi vilket innebär att du inte kommer att uppleva någon buffring eller störningar i under spelets gång. Det är smidigt och sömlöst. Men det är inte bara Quad HD skärmen som är extraordinär med dess fantastiska skarpa grafik. Även ljudet är något extra och ger en känsla av att befinna sig i en biograf. Här är det Dolby Atmos som levererar ljudet i högtalare framtill och med dubbla förstärkare. Genom hårdvara från THX garanteras ljudet även om man använder hörlurar.

Detta är en optimerad design med den senaste Qualcomm Snapdragon835 med 8 GB RAM som ger en otrolig spelupplevelse. Smartphonen kommer med ett 4 000 mAh batteri, vilket är ett av de kraftigaste batterierna på marknaden för smartphones. En klar fördel när det gäller en telefon för gaming.

Razer Phone kommer dessutom med en skarp kamera. Här kan du smidigt gå från vidvinkel till att zooma in något på skärmen utan att riskera ett dåligt foto. Tack vare kvaliteten på skärmen och mjukvaran i telefonen kan du alltid räkna med ett naturligt foto, skarpa färger och kontraster – med eller utan blixt.